undertekst

 Undertekst er et dansksproget band med Aarhus som hjemby. De stræber efter lyden af ungdommen, natten og den upolerede kærlighed set gennem fire drenges øjne. De unge drenge fra Undertekst’ fornemmeste opgave er, at røre folk med fængende melodier og sarte tekster.

Undertekst fandt sammen på efterskolen og var med i karrierekanonen i 2018/2019. De har siden bl.a. været på 2 turnéer med Go Go Berlin og spillet på Live Camp scenen, på Smukfest i 2019. Deres single ‘Skal vi tage til månen’ var det 10. Mest spillede track på P6 i 2019. I starten af 2020 blev Undertekst signet på :labelmade: og har siden udgivet 3. Singler, hvoraf den første single, ‘Hun Kender Alle Fra Aarhus’, kom i rotation på P3. Deres ‘Det her det Undertekst’ EP har release Marts 2021.

I December 2020 udsolgte de Voxhall, Aarhus og det resulterede i en ekstra-koncert dagen efter, samt en 5-stjernet anmeldelse i Gaffa. De er blevet bekræftet til at spille på hovedprogrammet til Smukfest i år og der er planer om en større tour til efteråret 2021.

instagram

follow @undertekst on instagram